Skanska+Diös i Gävle
Bild: Diös

Skanska+Diös i Gävle

Stadsutveckling

7 augusti 2023

Nu uppgraderar Skanska sitt kontorskoncept i det växande området Magasinen i centrala Gävle.

Skanska har funnits etablerade i området Magasinen sedan 1996. Under våren har det 667 kvadratmeter stora kontoret utvecklats för att bättre passa verksamhetens behov. En mindre ombyggnation har skapat nya förutsättningar för ett än mer effektivt arbetssätt och stärkt kontoret som mötesplats.

– Vi är glada över att få fortsätta utveckla vårt samarbete med Skanska. Det är en av Magasinens mest väletablerade aktörer och en riktigt bra ambassadör för området. Starka varumärken driver flöden av människor till platsen, som i sin tur skapar underlag för fler spännande etableringar. Utvecklingen av området Magasinen har bara börjat, och det känns riktigt bra att ha med oss Skanska på resan, säger Daniel Jansson Westblom, uthyrare, Diös Gävle.

– Vi har varit hyresgäster i området Magasinen under många år och trivs väldigt bra här – särskilt nu med uppgraderade lokaler. Vi uppskattar närheten till lokaltrafiken, centralstationen och stadskärnan. Lokalerna, läget och kommande utvecklingsprojekt i området gör att vi självklart fortsätter att satsa här, säger Robert Svahn, distriktschef, Skanska Sverige AB.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se