Skandia hyr ut på Ringvägen Bild: Pixabay

Skandia hyr ut på Ringvägen

Uthyrning

16 mars 2023

Nu är det klart att Fonus ekonomisk föreningar tar plats i nya lokaler på Ringvägen i Stockholm, inflyttning sker efter sommaren.

Fonus ekonomisk förenings huvudkontor flyttar till Ringvägen 100 och ett nytt aktivitetsbaserat kontor för ca 40 medarbetare på 500 kvm till hösten. Med fastighetens gemensamma reception och mötesrum liksom dusch- och omklädningsrum efter cykelturen till jobbet ser den nya hyresgästen fram emot att åtnjuta mer än sin kontorslokal. Ett grönt hyresavtal är tecknat och inflyttning sker i september.

- Vi ser flytten av Fonus ekonomisk förenings huvudkontor till Ringvägen 100 som oerhört viktig för att kunna vara en fortsatt attraktiv arbetsgivare över tid. Lokalen ligger centralt med närhet till bra kommunikationer, som cykelbana, t-bana, buss, pendeltåg med mera. Vi har också fått ett oerhört bra bemötande från Annette på Skandia Fastigheter som har varit väldigt lyhörd gällande våra behov framåt, säger Peter Göransson är vd Fonus ekonomisk förening och fortsätter:

- Skandia Fastigheters hållbarhetsarbete och ”Rum för fler” jämte gemensamma servicefunktioner som central reception, möjlighet till nyttjande av större konferensrum med mera och en lokal som utifrån ytan lämpar sig väl för vårt hybrida arbetssätt har också bidragit till vårt beslut. Dessutom får vi än närmare till våra härliga kollegor på Familjens Jurist som sedan flera år tillbaka också huserar i fastigheten.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se