Simon de Château lämnar posten som VD för Sveafastigheter Efter mer än 10 år som verkställande direktör, lämnar nu Simon de Château SveaFastigheter.Patrick Gylling tar över VD posten

Simon de Château lämnar posten som VD för Sveafastigheter

Personnytt

15 augusti 2013

Efter mer än 10 år som verkställande direktör, lämnar nu Simon de Château SveaFastigheter.Patrick Gylling tar över VD posten efter de Chateau.

Efter Simon de Chateau tar Patrick Gylling som VD för Sveafastigheter.  Patrick är idag vice verkställande direktör och ansvarig för Sveafastigheters verksamhet i Finland.

"Efter ett decennium som verkställande direktör för Sveafastigheter känns det rätt att lämna över till Patrick och den övriga ledning sgruppen, som står redo att ta över. Jag ser stora affärsmöjligheter för Sveafastigheter på våra marknader", säger Simon de Château i företagets pressmeddelande.

"Simon är en av grundarna till Sveafastigheter och har varit verkställande direktör sedan starten 2003. Under Simons ledning har Sveafastigheter varit en a v de europeiska fastighetsfondförvaltare som genererat högst avkastning", fortsätter Peter Leimdörfer, Sveafastigheters styrelseordförande.

Faktaruta

Simon de Château kvarstår i investeringskommittéerna för Sveafastigheters fonder.

Skribent

Martin Gejrot
mg@worldinproperty.se

Källa:

Pressmeddelande SveaFastigheter, 

För övrig information, kontakta: 

Peter Leimdörfer, styrelsens ordförande SveaFastigheter, Tel: 070 567 91 44