SHH och NCC bildar bolag

SHH och NCC bildar bolag

Bostäder

13 oktober 2017

Nu satsar SHH och NCC på att gemensamt uppföra nya bostäder. Tillsammans i det nya bolaget Stjernvalvet Bostad AB bygger de nu nya bostadsrätter.

 

Efter en lyckad försäljning byggstartar nu SHH och NCC, genom det gemensamägda bolaget Stjernvalvet Bostad AB, 36 radhus i Brf Hammars Park i Kristianstad med inflyttning i början av 2019.

Radhusen byggs varierat i 2-3 plan om 110 respektive 137 kvm med tegelfasader och inslag av trä. Projektet ligger i anslutning till en park som kommunen planerar att anlägga i samband med den stora bostadsutbyggnaden inom Hammar.

- Vi är glada över det stora intresse som visats i Brf Hammars Park. Hammar är ett expansivt och välbeläget område i Kristianstad. Projektet är en markanvisning från Kristianstad kommun och vi har tillsammans med kommunen och de andra byggherrarna i området haft en givande byggherredialog. Som bostadsutvecklare är det viktigt att säkerställa en attraktiv och fungerade helhet inom de områden där vi utvecklar våra bostäder och vi har goda erfarenheter av denna form av samverkan, säger Matias Lindberg, vd, SHH Bostadsutveckling AB.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se