Sernekes storavtal med Svenska Mässan Foto: Svenska Mässan

Sernekes storavtal med Svenska Mässan

Stadsutveckling

12 januari 2018

Serneke har ingått ett samverkansavtal med Svenska Mässan. Nu väntar stora förändringar för landmärket vid Korsvägen i Göteborg.

Nu påbörjas planeringen av ett utvecklingsprojekt som rör befintliga fastigheter och utbyggnader i anslutning till Svenska Mässans anläggning vid Korsvägen i Göteborg.

- Svenska Mässans expansionsplaner fram till 2030 omfattar utbyggda entréer, flexibla mötes- och eventytor samt ökad hotell- och kontorskapacitet i ett nytt fjärde torn, säger Carin Kindbom, vd och koncernchef, Svenska Mässan.

Avtalet som undertecknats innebär att Serneke i samverkan med Svenska Mässan ska driva fram utvecklingsprojektet för anläggningen vid Korsvägen i valda etapper.

– Det är glädjande att Svenska Mässan väljer oss som partner i detta prestigeprojekt. Det är ett bevis på att vår koncern har ett attraktivt erbjudande genom hela processen, säger Ola Serneke, vd och koncernchef för Serneke Group.

Samarbetet påbörjas omgående:

– Att få vara med och utveckla Göteborgs viktigaste knutpunkt för besöks-och mötesindustrin är inspirerande. Nu ser vi fram emot utmaningen som ligger framför oss, säger Davor Sinik, Regionchef Speciella Projekt Serneke Bygg.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se