Serneke rekryterar ny affärsutvecklare
Foto: Serneke

Serneke rekryterar ny affärsutvecklare

Personnytt

16 oktober 2018

De senaste sex åren har hon jobbat hos Kjellander Sjöberg, nu senast på C.F. Møller i Stockholm med stadsutvecklingsprojekt.

Serneke har rekryterat Linda Schuur som affärsutvecklare med ansvar för stadsbyggnad och arkitektur. Rollen är ny inom företaget.

– Rekryteringen är ett viktigt led i vår utvecklingsplan att ta ett helhetsgrepp om samhällsbyggandet. Vi vill fortsätta att öka kvalitén och öppna upp för nya innovativa lösningar. Linda Schuur har ett stort engagemang för arkitektur och stadsutvecklingsfrågor både i Sverige och internationellt, säger Patrik Lindström VD för projektutveckling.

Linda är utbildad arkitekt med en masterexamen från Chalmers. Linda har även en bred internationell erfarenhet. Hon har jobbat som arkitekt i New York men också genom plattformen STHLMNYC som hon initierat och drivit sedan 2014.

– Jag brinner för stadsplanering och arkitektur. Branschen behöver bredda sig och implementera fler perspektiv för att uppnå kvalitativt byggande. Jag ser fram emot att få kombinera affärsmässighet och tillväxt med arkitektur, stadsbyggnad och innovativa lösningar. Att få göra detta i ett framtidsfokuserat företag som Serneke, driva på utvecklingen av vår byggda miljö och bidra till en positiv samhällsutveckling ska bli jättekul, säger Linda Schuur.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se