SBB stärker förvaltningen i bolaget
Foto: Wikipedia

SBB stärker förvaltningen i bolaget

Personnytt

26 februari 2018

Nu får bolaget ett tillskott till sin förvaltningsorganisation. Jonny Göthberg har tidigare jobbat som fastighetschef på Castellum.

 

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB förstärker förvaltningsorganisationen med Jonny Göthberg.

– Vi är mycket glada att få hälsa Jonny välkommen till SBB:s förvaltningsorganisation. Jonny tillför stor kompetens och erfarenhet till vår förvaltningsorganisation samt utgör en värdefull resurs i vårt fortsatta arbete med att bygga Nordens starkaste aktör med fokus på samhällsfastigheter, där framgångsrik förvaltning är essentiellt, säger Ilija Batljan, vd och grundare av Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB.

Jonny Göthberg kommer närmast från egen verksamhet. Han har tidigare erfarenhet av arbete med transaktioner på Hemfosa Fastigheter, samt av att ha varit med och byggt upp verksamheten inom transaktion och affärsutveckling för Hemsö Fastighets AB. Han har även arbetat som förvaltningschef respektive fastighetschef på Kungsleden och Castellum.

– Jag ser fram emot att bli en del av SBB, vilket är ett ytterst spännande och kompetent företag, och att där kunna bidra med min långa erfarenhet av fastighetsförvaltning och transaktioner i arbetet med att bygga Nordens starkaste aktör med fokus på samhällsfastigheter, säger Jonny Göthberg.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se