Savills rekryterar nytt team – och en robot Foto: Pixabay

Savills rekryterar nytt team – och en robot

Personnytt

22 november 2019

Savills fortsätter sin satsning på den svenska marknaden och har anställt fyra personer till Patriziauppdraget samt investerat i en robot vid namn Neo för att automatisera delar av förvaltningen.

Mehrab Navabi förstärker förvaltningen som centrumchef för Stockholm Quality Outlet. Han har tidigare arbetat som fastighetsansvarig på Frösunda Omsorg och som uthyrare på TelgeFastigheter. Frida Torbiörnsson blir marknadsansvarig och har samma tjänst idag. Båda tillträder sina tjänster den 2 januari 2020.

Susanne Berndts ansluter som hyresadministratör och börjar den 16 december i år. Hon kommer närmast från Novi där hon tidigare arbetat med Patrizia. Eric Frykfeldt har anställts som teknisk förvaltare och har tidigare haft liknande roller på bland annat JLL och Newsec. Eric tillträder den 12 december.

I linje med satsningen på utökade resurser har Savills investerat i roboten Neo för att automatisera och kvalitetssäkra arbetsmoment och därmed frigöra mer tid till kvalificerade arbetsuppgifter.

- Det är fantastiskt roligt att vi nu har ett starkt team på plats för Patrizia för att kunna vidareutveckla verksamheten. Vi ser också fram emot vår nya robot och ser IT-utvecklingen som en naturlig del av personal- och kundvården, säger Vilhelm Isberg, Head of Property Management på Savills.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se