Så stärker Riksbyggen Jönköping
Johanna Severed. Foto: Riksbyggen

Så stärker Riksbyggen Jönköping

Personnytt

14 januari 2019

Från 1 januari är Johanna Severed ny marknadsområdeschef för Riksbyggens förvaltningsverksamhet i Jönköping.

 

Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare och marknadsområde Jönköping spänner över hela Jönköpings län.

– Det känns både roligt och utmanande att få ta sig an rollen som marknadsområdeschef i Jönköping. Det är extra kul att nu få ansvaret att driva verksamheten framåt efter att ha arbetat på Riksbyggen i många år och sett hur företaget har utvecklats, säger Johanna Severed.

Johanna började på Riksbyggen år 2006 och har hunnit med att ha olika roller sedan dess. Hon började som ekonom och har bland annat varit chef för ekonomisk förvaltning och kundgruppschef. Senast har hon varit leveranschef för teknisk- och ekonomisk förvaltning samt administration. Johanna har en magisterexamen i informatik och en kandidatexamen inom företagsekonomi från Internationella handelshögskolan i Jönköping.

Som marknadsområdeschef blir Johanna ansvarig för en personalstyrka på 65 personer plus ett stort antal säsongsanställda under sommaren. Marknadsområde Jönköping innefattar Jönköpings län med kontor i Jönköping, Nässjö samt Värnamo men med kunder över hela länet. Kunderna består av både bostadsrättsföreningar, kommuner och andra fastighetsägare. Sammanlagt handlar det om cirka 6 500 bostäder, både hyres- och bostadsrätter, och totalt ca 140 kunder.

Johanna har en tydlig målbild av hur verksamheten i Jönköping ska utvecklas vidare.

– Riksbyggen är ett företag med stort samhälls- och hållbarhetsansvar vilket ger uppdraget en viktig dimension. Tillsammans med mina medarbetare ska vi nu sträva efter att bli en ännu bättre samarbetspartner till både befintliga och kommande kunder, säger Johanna.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se