Så stärker HSB sin förvaltning Jennyfer Namazi och Björn Öpik. Foto HSB Stor-Stockholm.

Så stärker HSB sin förvaltning

Personnytt

23 januari 2019

Nu förstärker HSB Norra Stor-Stockholm sin förvaltningsverksamhet inom affärs- och tjänsteutveckling. Två nya ansikten kliver in i organisationen.

Det är Björn Öpik och Jennyfer Namazi som rekryteras som nya affärsutvecklare till kontoret i Järfälla.

– I och med ökad digitalisering och satsningar på hållbarhet ser vi en stor potential att utveckla vår verksamhet, säger Peter Wallin, affärsutvecklare på HSB Norra Stor-Stockholm.

Björn Öpik är fastighetsekonom i grunden och har lång erfarenhet av affärsutveckling och partnersamarbeten i Sverige och internationellt. Han kommer närmast från SIX-Financial Information.

På HSB ska Björn jobba med att utveckla utbudet av förvaltningstjänster för att möta upp det ökade behovet av trygghet, hållbarhet och digitala tjänster. Björn kommer även förstärka verksamheten kring förvaltningens samarbetspartners.

– Affärsutveckling och att skapa långsiktiga relationer är något jag brinner för. Att jag kan bidra med min erfarenhet från andra branscher ser jag som en stor fördel, säger Björn.

HSB rekryterar även Jennyfer Namazi. Hon är utbildad fastighetsmäklare och har tidigare arbetet inom bank- och finansbranschen. Jennyfer kommer närmast från Skandiamäklarna.

Jennyfers främsta uppdrag blir att utveckla verksamhetens kund- och medlemsutbildningar och tillsammans med övriga affärsutvecklare arbeta vidare med affärsmodellen för nykundsbearbetning.

– Vi erbjuder redan idag ett stort antal utbildningar som är mycket uppskattade hos våra kunder och medlemmar. Men vi behöver se över utbudet och tänka nytt inte minst när det gäller tillgängligheten, säger Peter.

I Jennyfers arbete som mäklare kom hon ofta i kontakt med HSBs medlemmar.

– Jag har jobbat väldigt tätt med HSB tidigare många gånger har vi haft samma kunder. Det ska bli jätteroligt att få utveckla HSBs utbildningskoncept det finns stora potentialer och kunskapsluckor inte minst när vi går mot fler och fler digitala tjänster, säger Jennyfer.

Jennyfer tillträder den nya tjänsten som affärsutvecklare den 4 februari och Björn tillträder den 4 mars.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se