Så ska CBRE stärka retailsidan
Ari Raudasvirta, Sandra Mathisson och Aron Gunnarsson stärker CBREs Asset Services team. Foto: CBRE

Så ska CBRE stärka retailsidan

Personnytt

19 april 2018

Nu anställer bolaget tre personer där alla får fokus på köpcentrum och ska stärka CBRE:s roll.

 

CBREs Asset Services team stärks ytterligare med Ari Raudasvirta. Han har précis börjat sin tjänst som Retail Specialist och kommer att arbeta med att utveckla våra köpcentrum samt våra uthyrningsaffärer. Ari kommer närmast från Steen & Ström där han var Leasing Manager.

I början av året anslöt även Aron Gunnarsson och Sandra Mathisson till Asset Services. Aron kommer närmast från AMF Fastigheter med arbetsplats i gallerian Mood Stockholm Han arbetar nu som uppdragsansvarig, Retail Manager, för två köpcentrum.

Sandra arbetade tidigare hos Atrium Ljungberg i rollen som Marknadsansvarig för ett stort köpcentrum och fortsätter i den rollen hos oss.

Malin Biehl, Head of Property Management, kommenterar:

– Det är en fantastisk trio som börjat hos oss. Sandra och Aron har redan kommit igång och vi välkomnar nu Ari till vårt team på Asset Services. Han kommer att komplettera oss perfekt med sin gedigna erfarenhet av Retail och uthyrning. Ari kommer också ansvara för utvecklingen av både vår retailgrupp samt våra köpcentrum.

Glenn Haglund, Head of Asset Services, är också nöjd över rekryteringarna:

– Vi stärker vår ledande position inom retail med våra nya medarbetare. Alla tre kommer in med gedigen erfarenhet och utvecklar oss ytterligare som bolag. Det är mycket värdefullt för oss och våra kunder i vår fortsatta tillväxt.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se