Så blir Wallenstams nya koncernledning
Foto: Wallenstam

Så blir Wallenstams nya koncernledning

Personnytt

15 juni 2018

Bolaget har bestämt sig för att utöka koncernledningen. Nytillträdde tekniska direktören tar plats i bolagstoppen.

 

Wallenstam utökar koncernledningen då Patrik Persson den 1 september tillträder en ny roll som teknisk direktör. Patrik arbetar idag som koncernövergripande installations- och byggstrateg och har arbetat på Wallenstam i 14 år.

Patrik är född 1974 och anställdes på Wallenstam 2004 som driftoptimerare. Sedan dess har han haft flera olika ledande roller i bolaget, bl a som driftchef och teknisk chef.

Som teknisk direktör kommer Patrik att leda bolagets utveckling inom bygg- och installationsteknik. Han kommer att ansvara för att samordna bygg- och installationsbeskrivningar för nyproduktion av hyresrätter med målsättning att minska produktionskostnader till bibehållen kvalitet. Rollen kommer också omfatta att driva arbetet med effektivisering av driftskostnaderna inom koncernens fastighetsbestånd.

– Jag är väldigt glad att Patrik tar sig an denna nya roll som blir en viktig nyckel för oss i arbetet för att minska produktionskostnaderna utan att göra avkall på våra höga kvalitetskrav, säger Hans Wallenstam, vd Wallenstam AB.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se