Rätt ska vara rätt om Serneke Foto: Serneke

Rätt ska vara rätt om Serneke

Krönika

30 augusti 2018

I går publicerade World in Property en artikel med rubriken ”Serneke tappar CFO”. Det var uppåt väggarna fel. Vi reder ut begreppen.

 

Under gårdagen rapporterade World in Property att Susanne Lithander avslutar sitt uppdrag som styrelseledamot i Serneke Group AB. Anledningen är att hon accepterat en ny tjänst som CFO i ett konkurrerande bolag inom samma bransch.

I stort var rapporteringen rätt förutom den lilla detaljen att rubriken inte alls stämde överens med texten.

Vid publicering snurrade vi tyvärr till det ganska rejält och fick till rubriken ”Därför tappar Serneke CFO”. Detta var så klart missvisande och inkorrekt då Lithander inte alls är CFO på Serneke, det är nämligen Anders Düring som är det och ingen annan.

Vi justerade rubriken under gårdagens förmiddag när vi insåg misstaget och vill nu ta tillfället i akt att be om ursäkt för eventuell förvirring kring detta.

Vi arbetar ständigt med att bli både snabbare och mer korrekta vid vår nyhetsrapportering och samtidigt minimera eventuella fel. Mejla gärna mig om ni har funderingar kring vårt arbete, vår rapportering eller hittar några faktafel i det vi publicerar.

Med hopp om fortsatt trevlig läsning.

Av Jesper Lögdahl, chefredaktör

 

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se