Rikshem utser ny transaktionschef

Rikshem utser ny transaktionschef

Personnytt

13 november 2019

Hon kommer närmast från samhällsfastighetsbolaget Hemsö, där hon bland annat varit transaktionschef. Hon tillträder sin nya tjänst i januari 2020.

Andrea Cedwall har över 16 års erfarenhet av fastighetsbranschen och kommer närmast från Hemsö, där hon har varit verksam i 9 år. Det senaste året har hon innehaft rollen som transaktionschef med ansvar för den svenska och finska marknaden. Dessförinnan har Andrea haft olika positioner på fastighetsbolaget Kungsleden.

– Rikshem har en stabil och bred portfölj inom samhällsfastigheter och bostäder, något som jag ser fram emot att fortsätta utveckla. I min nya roll kommer jag att fokusera på helhetsaffären samt att driva ett strukturerat, affärsdrivet ledarskap, säger Andrea Cedwall.

– Med rekryteringen av Andrea Cedwall tar vi nu nästa steg i att förstärka Rikshems kapacitet i att genomföra affärer. Andrea har precis den bakgrund och erfarenhet som vi sökt med värderingar som stämmer väl överens med våra. Dessutom delar hon vårt intresse och fokus på att utveckla områden med både bostäder och samhällsfastigheter i syfte att bidra till levande stadsdelar och en positiv stadsutveckling. Jag ser framemot att välkomna Andrea till teamet, säger Petter Jurdell, chef affärs- och hållbarhetsutveckling på Rikshem.

Andrea tillträder tjänsten i januari 2020.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se