Rikshem plockar finanschef från Humlegården
Fredrik Sandell. Bild: Rikshem

Rikshem plockar finanschef från Humlegården

Personnytt

17 augusti 2023

Han tillträder sin nya tjänst i oktober 2023 och ersätter Christina Fernström som varit bolagets finanschef under fyra år.

Fredrik Sandell har över 12 års erfarenhet av fastighetsbranschen. Innan han kom till Humlegården Fastigheter var han bland annat finanschef på Kungsleden i nära sex år där han dessförinnan haft positioner som finansansvarig respektive finansanalytiker. Han har även arbetat på bland annat Skandiabanken.

– Rikshem är ett långsiktigt stabilt bolag med en stark finansiell ställning. Jag ser mycket fram emot att få bidra till bolagets fortsatta utveckling bland annat genom mina erfarenheter av grön- och hållbar finansiering, säger Fredrik Sandell.

– Det är med glädje jag välkomnar Fredrik till teamet. Fredrik har gedigen erfarenhet från både treasuryverksamhet och kapitalanskaffning i fastighetsbranschen och jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med honom. Jag vill även passa på att tacka Christina Fernström för det mycket fina arbete hon gjort under sina år hos oss och jag önskar henne lycka till i nästa steg, säger Anders Lilja, CFO på Rikshem.

Fredrik Sandell tillträder sin nya position i oktober.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se