Rikshem nominerat till Årets Fastighetsbolag Bostad
– Rikshems förvaltning har som mål att bli koldioxidneutrala 2030 och samtidigt som vi arbetar hårt med miljöfrågorna driver vi på för digitalisering av vårt bestånd, säger Anette Frumerie, VD på Rikshem.

Rikshem nominerat till Årets Fastighetsbolag Bostad

Fastighetsgalan

27 september 2021

Rikshem har nominerats till priset Årets Fastighetsbolag Bostad, som delas ut på Fastighetsgalan den 9 februari 2022.

– Det är hedrande att bli nominerade till Årets Fastighetsbolag Bostad. Det här är ett resultat av det värde som våra drivna medarbetare levererar varje dag. För Rikshem är det här ett kvalitetsbetyg och ett kvitto på vår affärsmässighet, säger Anette Frumerie, VD på Rikshem.

Vad ser ni som er profil och styrka som fastighetsbolag inom bostäder?

– Vår storlek är en av våra styrkor. Vi är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag och det betyder att vi kan hålla många bollar i luften samtidigt. Vi förvaltar, utvecklar och är en aktiv del av det samhälle där vi verkar.

– Rikshems förvaltning har som mål att bli koldioxidneutrala 2030 och samtidigt som vi arbetar hårt med miljöfrågorna driver vi på för digitalisering av vårt bestånd.

Vad är just nu i fokus för er vad gäller vidareutveckling av ert bostadsbestånd?

– Vid sidan av satsningarna mot en klimatneutral förvaltning och ett digitaliserat bestånd har Rikshem fullt fokus på investeringar i befintligt bestånd och att stärka upplevelsen av våra utemiljöer. När vi stänger 2021 kan vi summera flera spadtag med fokus på nyproduktion på egen mark.

Läs mer om Fastighetsgalan och priserna HÄR!

På galans webb kan du fortfarande nominera aktörer till priserna. Och här kan du senare i höst - när alla nomineringar är helt klara - rösta på dina favoriter till de olika priserna.

 

 

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se