Riksbyggens bygge i Eskilstuna
Foto: Riksbyggen

Riksbyggens bygge i Eskilstuna

Bostäder

27 mars 2018

Nu är det dags för säljstart av 24 bostadsrätter i Brf Skolmästaren som just nu byggs vid gamla Tunafors skola på Söder i Eskilstuna.

 

Säljstarten börjar den 16 april men redan nu går det bra att anmäla sitt intresse.

– Det finns en stor efterfrågan på fler bostadsrätter i området. Brf Skolmästaren erbjuder ett perfekt boende som passar lika bra för de som funderar på att sälja villan och flytta till en mer lättskött bostad eller för unga personer som befinner sig i början av sin bostadskarriär, berättar Jonas Brändström, som är ansvarig säljare för projektet på Riksbyggen.

Brf Skolmästaren har ett mycket bra läge på en gata med lite trafik i ett äldre villaområde, intill fotbollsplaner och gång och cykelvägar. Det tar bara cirka 15 minuter att promenera till centrum. De 24 bostäderna om två till fyra rum och kök är fördelade på tre hus med tre våningsplan och hiss.

– Nu är det extra tryggt att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen. Vi har nyligen utökat vår Trygghetsfilosofi som bland annat innebär skydd mot dubbel boendekostnad i upp till 12 månader, berättar Jonas Brändström.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se