Riksbyggen tecknar med lokalhyresgäster i Kungälv

Riksbyggen tecknar med lokalhyresgäster i Kungälv

Stadsutveckling

16 september 2020

Två lokalhyresgäster är nu klara till Riksbyggens Brf Murgrönan i Kongahälla, Tonys restaurang och klädbutiken Goopy by Spot.

Brf Murgrönan i Kongahälla är Riksbyggens tredje bostadsrättsförening i Kungälvs nya stadsdel.

– Det är väldigt roligt att omåttligt populära Tonys etablerar sig i Kungälv och att Kungälvs favoritklädbutik Goopy by Spot väljer att flytta sin verksamhet till våra lokaler i Kongahälla. Lokalerna har ett fantastiskt västerläge med möjlighet för uteserveringar och modevisningar på nya torget och närheten till nytt resecentra, nytt köpcenter och Kungälvs nya gågata Torpe gränd, säger Rasmus Edlund på Riksbyggen.

Lokalerna i Brf Murgrönan ligger vid det nya torget Marknadsplatsen utanför entrén till nya Kongahälla Center, som slog upp portarna i mars 2019. Nu kompletteras utbudet i köpcentret med restaurangen Tonys och klädbutiken Goopy by Spot. Lägenheterna och lokalerna i Brf Murgrönan färdigställs under våren 2021.

– Både lägenheter och lokaler är en del i Riksbyggens långsiktig satsning på att utveckla Kungälv och bidra till kommunens tillväxt, säger Ramus Edlund.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se