Riksbyggen säljstartar Uppsala-bygge
Foto: Riksbyggen

Riksbyggen säljstartar Uppsala-bygge

Bostäder

3 juni 2019

Det nya kvarteret går under namnet Radhusblicken och säljstarten sker i början av juni.

– I populära Fornby i Gamla Uppsala kommer Riksbyggen att bygga charmiga rad-och kedjehus med egen trädgård. Läget är perfekt med närhet till naturen, staden och hela Uppsalas historia, säger Karin Dimander Lannergård, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad i Uppsala.

De nya bostäderna kommer att ligga på Greta Arvidssonsväg och består av 10 radhus och 4 kedjehus med carport. Samtliga har en yta på 119,5 kvadratmeter. Planlösningarna är flexibla för att passa många olika familjers behov och ska enkelt kunna ändras om familjesammansättningen över tid förändras.

– I Radhusblicken i Uppsala har Riksbyggen byggt in en rad barnvänliga lösningar som till exempel att ge hallen lite extra plats för en vagn. Både på entréplan och på övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum, om familjen växer går det bra att bo kvar, berättar Karin Dimander Lannergård.

I Radhusblicken har alla radhus och kedjehus en egen trädgård med trädäckad altan, gräsmatta och fruktträd. Tomterna ramas in av lägre buskar mot grannarna, men öppnar sig mot den stora gemensamma gården där barnen kan springa fritt.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se