Riksbyggen säljstartar i Uppsala

Riksbyggen säljstartar i Uppsala

Stadsutveckling  

19 juni 2017

Tisdag den 20 juni är det officiell start för försäljningen av bostadsrättsföreningarna Åsikten Södra 2 och Åsikten Södra 3 i Uppsala.

 

Föreningarna ligger i ett av stadens absolut bästa lägen längs attraktiva Östra Ågatan. Tillsammans omfattar föreningarna 163 bostadsrätter.

Nu finns chansen att förvärva en nyproducerad paradvåning längs Östra Ågatan. Eller en smart planerad etta. Bostadsrättsföreningarna Åsikten Södra 2 och Åsikten Södra 3 erbjuder många olika varianter av lägenheter.

– När vi på Riksbyggen planerar våra bostadsprojekt vill vi att många målgrupper ska kunna efterfråga våra lägenheter. Vi är också mycket stolta över att vara med och förlänga en av Uppsalas finaste gator, Östra Ågatan, och omvandla ett före detta industriområde till ett levande kvarter, säger Karin Dimander Lannergård, sälj- och marknadsansvarig i Uppsala.

Brf Åsikten Södra 2, 83 lägenheter. Inflyttningen är planerad till kvartal 2 2020. Brf Åsikten Södra 3, 80 lägenheter. Inflyttningen är planerad till kvartal 4 2019.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se