Riksbyggen säljstartar i Skåne
Från den gemensamma takterrassen högst upp i huset på den tionde våningen är det en magnifik utsikt över hela Helsingborgs stad. Foto: Riksbyggen

Riksbyggen säljstartar i Skåne

Bostäder

21 oktober 2019

Nu startar Riksbyggen försäljningen av 38 bostadsrätter i Brf Körsbärslunden på Drottninghög i Helsingborg.

– Riksbyggen har en lång historik av ett framgångsrikt bostadsbyggande i Helsingborg. Nu vill vi utveckla Drottninghög genom att tillföra hållbara och attraktiva bostadsrätter. Brf Körsbärslunden byggs i ett 10-våningshus med strålande läge, granne med parkliv, ICA-Maxi och kommunikationer, säger Theodor Alexandris, marknadsområdeschef Riksbyggen Bostad.

Riksbyggen bygger totalt 149 bostäder i samma projekt och nu med tre olika upplåtelseformer: Bostadsrätt, hyrköp av bostadsrätt och hyresrätt.

Under säljstarten sker bland annat en presentation av köpprocessen och genom VR-visning kan intressenterna se hur en av lägenheterna i Brf Körsbärslunden kommer att se ut.

– Projektet ligger otroligt fint intill en park med gratis utomhusbad, utegym och grillplatser. Här har också Helsingborgs stad en stadsodling med tillhörande orangeri som drivs av boende i området, berättar Kristin van der Reep, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad.

Inflyttningen i Brf Körsbärslunden beräknas starta i början av 2021.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se