Riksbyggen satsar på nya bostadsrätter
Foto: Riksbyggen

Riksbyggen satsar på nya bostadsrätter

Bostäder

4 september 2018

Nu satsar bolaget på en ny bostadsrättsförening som har säljstart i veckan.

 

Nu startar Riksbyggen försäljningen av 43 bostadsrätter i Brf Riddaren i Berga, Linköping. Lägenheterna har en boyta på mellan 35 till 59 kvadratmeter och med insatser från 915 000 kronor.

– Linköping är en Universitetsstad och det finns en stor efterfrågan på fler studentlägenheter. I Brf Riddaren finns många mindre lägenheter som passar bra som studentboende och det är cykelavstånd till Linköpings Universitet, säger Maria Drott, säljare på Riksbyggen Bostad Öst.

Alla lägenheter i Brf Riddaren har balkong eller uteplats. Berga Park är uppbyggt med lekparker, grönskande promenadstråk och sitt egna torg. Här finns det mesta utanför dörren, såsom matbutik, apotek, vårdcentral och annan tänkbar service.

– Det är tryggt att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen, vi har ända sedan starten arbetat för långsiktighet och ett mer hållbart samhälle. I år har vi utökat Riksbyggens Trygghetsfilosofi vilket innebär skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd, berättar Maria Drott.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se