Riksbyggen påbörjar inflyttning i Mölndals innerstad
Emelie Rosander och Jonas Criff, kundrelationsansvariga på Riksbyggen Bostad Sydväst hälsar välkomna

Riksbyggen påbörjar inflyttning i Mölndals innerstad

Bostäder

15 februari 2023

Nu är alla Riksbyggens nya bostäder i Mölndals innerstad färdigställda och inflyttning av den tredje och sista etappen påbörjat. Brf Browallia är den sista etappen för Riksbyggen i Mölndals innerstad som består av över 300 lägenheter i sex bostadsrättsföreningar.

- Det känns fantastiskt roligt att kunna välkomna köparna i Brf Browallia till sina nya lägenheter. Brf Browallia är den sista delen i Riksbyggens satsning på att utveckla Mölndals innerstad med nya och hållbara bostäder, säger Maria Kjellgren, sälj- och marknadsansvarig Bostad Väst i Göteborg.

Mölndals innerstad har blivit ett område fullt av liv och rörelse med nya Mölndal Galleria och det omgjorda torget som naturliga mötesplatser. Totalt har här planerats för 600 nya bostäder och 2000 nya arbetsplatser. Brf Browallia är den sista av Riksbygges tre etapper med sammanlagt 183 bostadsrätter i det västra kvarteret i Mölndals innerstad. I januari 2021 flyttade första boendena i etappen, Brf Lobelia, in i sina nya lägenheter och i september förra året påbörjades inflyttning av Brf Petunia. I dagarna flyttar de första nya boende in i Brf Browallia som består 55 lägenheter om 1-4 rum och kök.

Alla tre etapperna har byggts med högt ställda hållbarhetskrav och uppförts enligt Miljöbyggnad Silver.

- Hållbarhet, nytänkande och trygghet är grunden i Riksbyggens bostadsproduktion och nu ser vi fram emot att ta emot nya boende i en vacker och livfull del av staden, säger Tobias Dysenius, försäljningschef på Riksbyggen Bostad.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se