Riksbyggen kan vinna World in Property Award

Riksbyggen kan vinna World in Property Award

Fastighetsgalan

14 november 2019

Riksbyggens projekt Brf Viva i Göteborg är nominerade till World in Property Award som delas ut på Fastighetsgalan på Berns. 

World in Property Award är ett rikstäckande pris som delas ut till ett bolag eller ett projekt som gör, eller kommer att göra, ett extraordinärt avtryck på den svenska fastighetsmarknaden. Pristagaren visar på visionärsskap, framtidstro, mod och samhällsnytta i sitt arbete med stadsutvecklingsprojekt antingen inom bostadsområdet eller inom den kommersiella sektorn.

Det är World in Propertys läsare som fått chansen att nominera ett bolag eller projekt som de tycker utmärker sig lite extra. Nu kan vi stolt presentera Riksbyggens Brf Viva som ett av de nominerade projekten.

– Vi är väldigt glada över att Riksbyggens Brf Viva nominerats till utmärkelsen World in Property Award. Nomineringen är ett kvitto på det arbete som vi på Riksbyggen och alla våra samarbetspartners lagt ner för att skapa ett unikt bostadsprojekt där många nya lösningar inom hållbarhetsområdet testas för första gången, säger Mikael Ahlén, Marknadsområdeschef Göteborg Affärsområde Bostad på Riksbyggen.

– Att vinna skulle bidra till att ytterligare sprida kunskapen om alla innovativa hållbarhetslösningar som finns i Brf Viva, till exempel klimatförbättrad betong med 30 procent mindre utsläpp av CO2, återanvändning av bussbatterier som energilager för solel och innovativa mobilitetslösningar som möjliggör ett boende utan egen bil.

Röstningen är nu öppen, lägg din röst på Fastighetsgalan.se

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se