Riksbyggen blir ny hyresgäst till Diös
Foto: Diös Fastigheter

Riksbyggen blir ny hyresgäst till Diös

Uthyrning

18 november 2019

Diös har tecknat avtal med bostadsutvecklaren och fastighetsförvaltaren Riksbyggen om att etablera sig på Marielundsvägen mitt i centrala Gävle.

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. De är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. I april 2020 flyttar de till Marielundsvägen, ett stenkast från stadskärnan, som är ett expansivt område med bra skyltläge samt parkerings- och kommunikationsmöjligheter.

- Det känns fantastiskt att få Riksbyggen som ny hyresgäst till oss och ser fram emot ett långt samarbete tillsammans. Tillsammans med övriga hyresgäster i kvarteret är vi övertygade om att de kommer bidra till att skapa en attraktiv plats med fler människor som rör sig i området, säger Daniel Jansson Westblom, uthyrare, Diös.

- Vi är verkligen glada över vårt nya läge som passar oss utmärkt bra med goda kommunikations-möjligheter, skyltläge och access till större vägar från alla väderstreck. Det blir ett lyft för hela vår verksamhet! Här får vi plats att fortsätta utveckla vår förvaltningsverksamhet och bostadsmarknaden i Gävle med omnejd. Vi ser fram emot inflytt i april 2020, säger Anna Axelsson Lundberg, Marknadsområdeschef, Riksbyggen.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se