Rekryteringsjätte väljer Haga Norra
Bild: Fabege

Rekryteringsjätte väljer Haga Norra

Uthyrning

29 mars 2023

Fabege och Randstad har tecknat avtal om drygt 3 200 kvm i kontorsprojektet Kvarter 1, Ackordet 1, i Haga Norra.

I Arenastadens nya stadskvarter Haga Norra skapar Fabege 70 000 kvm kommersiella lokaler och 1 000 nya bostäder. Kvarter 1 omfattar 27 000 kvm och uthyrningsgraden i projektet uppgår till 41 procent i och med uthyrningen till rekryterings- och bemanningsföretaget Randstad.

– Vi ser mycket fram emot att välkomna Randstads medarbetare till Kvarter 1. Vi känner av ett stort intresse från marknaden och ser med spänning fram emot vår fortsatta utveckling i stadsdelen, kommenterar Karl Henrik Lenneryd, Uthyrare Projekt på Fabege.

Utvecklingen av Haga Norra påbörjades 2017. Bilia var första hyresgästen på plats med kontor och showroom. Under föregående år tecknades avtal med JM om 6 500 kvm och SATS om 1350 kvm gym.

– Vi på Randstad ser fram emot att kunna erbjuda våra medarbetare en så attraktiv arbetsmiljö som Kvarter 1, och att välkomna våra kunder och kandidater i moderna, funktionella och tillgänglighetsanpassade lokaler som möter alla olika behov, säger Inge Dijkstra, VD för Randstad Sverige.

Solna Station ligger inom fyra minuters gångpromenad med tvärbana, pendeltåg och bussar, och under 2028 öppnar dessutom tunnelbanans nya gula linje i Arenastaden.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se