Regio hyr ut kontor till Almi i Jönköping

Regio hyr ut kontor till Almi i Jönköping

Uthyrning

6 december 2023

Regio välkomnar Almi till nya lokaler inom Regios bestånd i Jönköping. Det femåriga hyresavtalet omfattar ca 600 kvm kontors- och konferenslokaler på Lantmätargränd 5, med inflyttning i januari 2024.

- Det är roligt att välkomna en ny hyresgäst till Regios fastighetsbestånd i Jönköping. Tillsammans med vår lokala partner P&E Fastigheter förvaltar vi en portfölj med drygt 70 000 kvm lokaler, vilka omfattar både befintliga cityfastigheter och nyproduktion av kontor inom A6-området, säger Eric Bergström, VD Regio och Partner Brunswick Real Estate.

- Läget är attraktivt och lättillgängligt. Det är viktigt för oss att vara nära våra kunder och samarbetspartners. Tillsammans med Fastighets AB Regio ser vi fram emot att kommande fem år fortsätta att utveckla vår och våra kunders verksamheter mot hållbar tillväxt, säger Magnus Axelsson, VD Almi Jönköping.

- Vi är glada över att få välkomna Almi som hyresgäst till nya, trevliga lokaler mitt i centrala Jönköping och ser fram emot ett gott och långsiktigt samarbete, säger Björn Pellnor, kommersiell förvaltare P&E Fastigheter.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se