Reflex startar ny inredningsstudio Foto: Reflex Arkitekter

Reflex startar ny inredningsstudio

Arkitektur

4 februari 2019

Reflex Arkitekter lanserar Reform - en ny inrednings-och designstudio bestående av Reflex inredning och PS Arkitektur.

Förra året förvärvade Reflex Arkitekter PS Arkitektur med målet att skapa en ny inrednings- och designstudio. Nu etableras Reform, en del av Reflex, med alla medarbetare från Reflex inredning och från PS Arkitektur.

– Genom att etablera en designstudio under eget varumärke, fokuserar vi på de bästa lösningarna för våra kunder inom inredning. Med Reform skapar vi tydlighet kring vår ambition att bli vassast i Sverige på att inreda och ljussätta arbetsmiljöer och kontor, säger Jenny Öberg, partner.

Reform är från start ca 20 inredningsarkitekter, arkitekter, ljusdesigners och projektledare. Reform drivs som en del av Reflex och leds av Jenny Öberg, partner och tidigare ansvarig för Reflex inredning och Peter Sahlin, tidigare vd för PS Arkitektur. Dessutom etableras en ny ljusstudio som leds av Beata Denton som har en gedigen erfarenhet av ljusprojekt inom arkitektur och inredningsprojekt.

– Vi är experter på att skapa förståelse för processens olika delar och framtidens arbetsmiljöer. Vi använder oss av vår ”Toolbox” med analys- och researchmetoder för att hjälpa våra kunder att skapa ett flexiblare och smartare arbetssätt. Vi utvecklar arbetsplatsen för våra kunder, säger Peter Sahlin, partner.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se