Radisson storsatsar på hybrida möten i Göteborg Radisson Blu Scandinavia i Göteborg har utvecklat fem olika varianter för möten online.

Radisson storsatsar på hybrida möten i Göteborg

Ekonomi

14 april 2021

Radisson Blu Scandinavia i Göteborg storsatsar på digitala och hybrida möten. Nu erbjuder man fem olika varianter för möten online.

Coronaviruset har på många sätt förändrat vårt sätt att mötas och arbeta. Fysiska events och konferenser har i princip upphört och det märker många hotell och konferensanläggningar såklart av.

Erbjudandet om digitala och hybrida möten har under tid utvecklats och finjusterats på Radisson Blu Scandinavia i Göteborg och idag erbjuder man hela fem olika varianter för möten online.

– Vi insåg ganska snabbt att det fanns så många olika behov när man vill mötas digitalt. Därför satsar vi på olika miljöer, storlekar och nivåer av tekniska lösningar, säger Jessica Rivle Hotelldirektör på Radisson Blu Scandinavia Hotel.

Hotellets workspace ökade behovet I hotellets stora lobby är det gott om folk som sitter väl utspridda i de luftiga utrymmena.

– Det är riktigt roligt att så många göteborgare väljer att komma in över dagen för att sitta och arbeta hos oss. De verkar trivas och ger liv och rörelse till hotellet under de numera lite lugnare vardagarna, menar Jessica Rivle.

– Det var faktiskt önskemål från dessa personer om att kunna slinka iväg för ett snabbt digitalt och privat möte som gjorde att vi började utveckla vårt hybrida erbjudande.

Teknisk personal på plats

Vi har väl alla upplevt att det inte alltid är helt problemfritt att koppla upp sig digitalt. När man hyr in sig på hotellet finns det alltid personal till hands om tekniken skulle krångla. Det är något som uppskattas bland gäster och en service som hotellet inte tullar på.

– Vi är ett fyrstjärnigt hotell och förstklassig service står alltid högst upp på vår agenda. Trots tuffa tider så har vi en stabil och erfaren personalstyrka kvar hos oss. Det ger en trygghet och tyngd till vårt erbjudande, säger Jessica Rivle.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se