PwC partner till Fastighetsgalan Foto: Torbjörn Hedberg

PwC partner till Fastighetsgalan

Fastighetsgalan

11 oktober 2019

Den 29 januari 2020 går Fastighetsgalan av stapeln i Berns anrika salonger i Stockholm. Nu kan vi presentera den första partnern, PwC.

På Fastighetsgalan träffas kollegor och konkurrenter, umgås och äter en trerättersmiddag. Under kvällen delas det även ut mängder av priser till bolag och profiler. Bland annat kommer årets uthyrare att koras samt att årets fastighetsbolag och årets kommun får sina pris.

Nu kan World in Property presentera den första partnern till galan, Sveriges ledande företag inom bland annat revision, skatterådgivning och verksamhetsutveckling, PwC.

– Vi är partners till Fastighetsgalan för att vi vill vara med och fira framgångsrika fastighetsföretags prestationer under året, säger Arne Engwall, ansvarig partner Real Estate, PwC Sverige.

World in Property kommer löpande att presentera våra partners. Vill du också bli partner till Fastighetsgalan? Kontakta Daniel Åberg på Lokalguiden eller Oscar Lindqvist på World in Property för att ta del av de olika partnerskap som finns kring Fastighetsgalan.

Av Pernilla Gilbert

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se