Profi fyller på Bredden Foto: Profi

Profi fyller på Bredden

Uthyrning

19 mars 2019

Bredden är Upplands Väsbys enskilt största arbetsplatsområde där fler än 3 000 personer fördelade på närmare 200 företag arbetar.

 

Profi Fastigheter har tecknat hyresavtal med Samsung Service om cirka 1 000 kvadratmeter kontor i Bredden. Avtalet innebär att bolaget flyttar sin verksamhet till Profis fastighet i Bredden.

Samsung Service, ett fristående bolag som är exklusiv serviceleverantör åt IT-tillverkaren Samsung, flyttar sin serviceverksamhet till Bredden och har tecknat avtal om att hyra cirka 1 000 kvadratmeter ändamålsenliga lokaler med Profi Fastigheter. Samsung Service tillträder lokalerna under kvartal 2, 2019.

Profi Fastigheter driver ett omfattande utvecklingsarbete i Bredden med målsättningen utveckla dagens kontors- och handelsområde till en levande stadsdel genom att omvandla befintliga outnyttjade byggrätter för kontor och handel till bostäder och service.

Erik Löfberg, chef Aktiv förvaltning Profi Fastigheter:

– Vi välkomnar åter Samsung Service till Bredden och tycker det extra roligt när en hyresgäst återkommer efter några års frånvaro. Uthyrningen till Samsung Service är ytterligare ett bra exempel på vårt erbjudande i Bredden för företag som värdesätter hög tillgänglighet och goda kommunikationer.

Av Redaktioner

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se