Procurator tar plats hos Svenska Hus

Procurator tar plats hos Svenska Hus

Uthyrning

20 oktober 2023

Tjänsteföretaget Procurator nyetablerar sig i Göteborg hos Svenska Hus på en adress som möjliggör en dynamisk och givande affärsmiljö för deras produkter och tjänster.

-Vi fastnade för läget och fastigheten på Ringön då vi ser att detta är ett område där våra kunder befinner sig och kan lätt ta sig till, säger Mikael Östbring, Head of Stores på Procurator.

Procurator erbjuder produkter och tjänster inom hygien, städ, personlig skyddsutrustning, arbetskläder och emballage. Företaget finns representerade med egna butiker ifrån Malmö i söder till Luleå i norr och flyttar nu in i sin nya butik under våren 2024.

– Vi saknade en butik i Göteborg trots att vi sedan lång tid har en stark kundbas här. Vi har därför under en längre tid sett över möjligheterna till att nyetablera oss med en butik i Göteborgsområdet, vilket nu Svenska Hus kunde erbjuda oss, fortsätter Mikael Östbring.

– Vi är väldigt glada över att vi kan erbjuda vår nya hyresgäst lokaler utifrån deras verksamhet och behov. Jag hoppas att Procurator kommer att trivas väl hos oss, säger Camilla Berglund, uthyrningsansvarig på Svenska Hus i Göteborg.

– Ringön ger oss flera förutsättningar då vi även ser att läget inte bara lättillgängligt utan även fungerar som en hubb för vår typ av affär där även konkurrenter finns etablerade. Vi tror på att när företag samlas, trivs och samarbetar så skapas en dynamisk och givande affärsmiljö, och det är precis vad vi ser framemot och vill kunna bidra med, fortsätter Mikael Östbring.

Hyresavtalet gäller 1 050 kvm på Ringögatan 3 i Göteborg och Savills Göteborg har varit mäklare i affären.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se