Prisbelönad restaurang till Södermalm Foto: Holy Greens

Prisbelönad restaurang till Södermalm

Uthyrning

22 oktober 2019

Det prisbelönta Skåne-företaget som utsetts till ”Årets Hälsokrog 2018” stärker nu upp Götgatsbackens utbud av smakrik och nyttig mat.

Einar Mattsson välkomnar Holy Greens till S:t Paul i kvarteret Schönborg.

Med svenskt långkokt nötkött från Ugglarp, kyckling från Bjärefågel, hållbarhetsmärkt fisk och räkor och inte minst grönsakerna från Steglinge gård, ska våra smaklökar kittlas. Att sallad inte skulle vara mättande är en myt Gasell-företaget med glädje slår hål på varje dag.

— Vi får nu ett efterfrågat salladsbarkoncept som stärker utbudet i hela området. Södermalm har fått en ny destination med ett restaurangkoncept som tillsammans har en tilltalande bredd och toppkvalitet. Därmed är sista lokalen uthyrd, säger Martin Fors, fastighetschef på Einar Mattsson.

Holy Greens erbjuder smakmässigt träffsäkra sallader i en inbjudande miljö. Både för den som är på språng eller den som vill sitta ner. Förutom luncher och middagar erbjuds också hälsosamma frukostar. Detta blir Holy Greens fjärde ställe i Stockholm och de öppnar sina dörrar under första kvartalet nästa år, 2020. Holy Greens finns även i Malmö, Helsingborg och Göteborg.

— Att få chansen att öppna ett ställe vid porten in till Södermalm är såklart en topp-placering för vår del. Det ska vara okomplicerat att äta hälsosamt gott och snabbt i Stockholm, säger David Egonson, medgrundare och VD på Holy Greens.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se