Premiär för Titanias padelhall i Botkyrka – Det känns speciellt roligt att öppna en motionsanläggning i den här typen av område, säger Einar Janson, VD på Titania, här tillsammans med Gabriel Melki, förste vice ordförande i kommunstyrelsen i Botkyrka kommun.

Premiär för Titanias padelhall i Botkyrka

Stadsutveckling

7 april 2021

Nu har Titanias nya anläggning Padelverket slagit upp portarna i Eriksbergs industriområde i Botkyrka.

För cirka elva månader sedan tog Titania det symboliska första spadtaget för fastigheten Lärpojken 3 tillsammans med Gabriel Melki, förste vice ordförande i kommunstyrelsen i Botkyrka kommun.

Anläggningen är nu helt färdig och hyresgästerna är inflyttade i enlighet med tidsplan.

– Arbetet med Botkyrka kommun har som vanligt fungerat mycket bra med samförstånd i målbilden vilket bidragit till att vi har fått anläggningen färdig så snabbt. Det känns också speciellt roligt att öppna en motionsanläggning i den här typen av område, säger Einar Janson, VD på Titania.

En fullbokad dag kommer, från öppning 06.00 till stängning 23.30, nästan 500 personer att röra sig in och ut i anläggningen. 

– Jag är glad över att Botkyrka kommun tillsammans med Titania har fått till en padelanläggning i Eriksberg. Genom denna anläggning får vi till mer liv och rörelse i området och skapar därför en större känsla av trygghet, samtidigt som fler Botkyrkabor får möjlighet till motion och rörelse i sitt närområde. Jag är stolt över att samarbetet har fungerat så bra för att få till anläggningen och att det har gått så snabbt, säger Gabriel Melki.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se