Poinjärsatsning – Köp Oscar Properties bostäder online Foto: Oscar Properties

Poinjärsatsning – Köp Oscar Properties bostäder online

Bostäder

13 september 2018

Nu ger Oscar Properties sina kunder möjligheten att boka, betala och skriva kontrakt på sin bostad på nätet.

 

Oscar Properties lanserar en världsunik tjänst, som bolaget är ensamma om i världen, där kunder kan boka, köpa och betala sin nya lägenhet helt och hållet online.

Näthandeln har förändrat hur vi konsumerar varor och tjänster, men större affärer har fortsatt att genomföras i fysiska möten, men nu tar bolaget kontraktskrivandet hem till kunden.

I fastigheten Gasklockan kan kunder numer köpa lägenheter online, genom ett unikt samarbete med betalningstjänsten Trustly.

I en undersökning bland de som ställt sig i kö för att köpa en bostad i projektet märktes ett mycket stort intresse för att kunna genomför sitt bostadsköp online. Det var 42 procent som ville ha en sådan möjlighet och flera köp har redan skett direkt från Oscar Properties webbplats.

– Mäklare har alltid varit en viktig del av fastighetsbranschen, det kommer de fortsätta att vara, men samtidigt finns det kunder som vet vad de vill ha och som letar efter en snabbare och smidigare lösning. För dessa kunder har vi nu skapat möjligheten att köpa en lägenhet direkt på webben, säger Oscar Engelbert, vd på Oscar Properties.

Oscar Properties nya e-handelssystem för lägenheter digitaliserar hela säljprocessen, kunden kan se lägenhetens utförande och design, skriva på alla nödvändiga kontrakt och genomföra betalningen online.

– Idag förväntar sig människor en snabb och bekväm online-upplevelse, oavsett vilken produkt eller tjänst det handlar om. När det gäller överföringar mellan banker måste även säkerheten vara på högsta nivå. Trustlys beprövade betalningsmetod uppfyller alla säkerhetskrav och vi är glada att bidra till Oscar Properties ambition att revolutionera bostadsförsäljning, säger Johan Nord, CCO på Trustly.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se