Platzer nominerat till Årets Fastighetsbolag Kommersiellt – Vår vision är att göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i. Styrkan är att ha den lokala kännedomen, storleken och handlingskraften att ta oss och Göteborg mot visionen, säger P-G Persson, VD på Platzer.

Platzer nominerat till Årets Fastighetsbolag Kommersiellt

Fastighetsgalan

7 december 2021

Platzer har nominerats till priset Årets Fastighetsbolag Kommersiellt, som delas ut på Fastighetsgalan den 9 februari 2022.

– Det känns bra att vara nominerad till priset. Att bli uppmärksammad och uppskattad för det arbete som läggs ner i det dagliga betyder mycket för oss i Platzer, säger VD P-G Persson.

Vad ser ni som er profil och styrka som fastighetsbolag inom kommersiellt?

– Vår profil är att kombinera ett aktivt, hållbart fastighetsägande med ett geografiskt tillväxtfokus i Göteborg inom våra huvudsegment kontor och industri/logistik. Vår vision är att göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i. Styrkan är att ha den lokala kännedomen, storleken och handlingskraften att ta oss och Göteborg mot visionen.

Vad är just nu i fokus för er vad gäller vidareutveckling/expansion av ert bestånd?

– Fokus är att fortsätta växa i både befintliga och nya intressanta områden. För tillfället innebär det bl.a. att utveckla Gamlestadens Fabriker, att slutföra våra stora kontorsprojekt i Gårda, att genomföra våra logistikprojekt i Torslanda, att etablera oss på Medicinareberget samt att arbeta med att förbättra vårt kunderbjudande generellt.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se