Phil's Burger hyr hos Resona i Barkarbystaden Phils's Burger etablerar sig i en lokal om 250 kvadratmeter i Resonas Kvarter 11 i Barkarbystaden.

Phil's Burger hyr hos Resona i Barkarbystaden

Uthyrning

28 september 2021

Resona har tecknat hyresavtal med hamburgerkedjan Phil's Burger i projektet Kvarter 11 i Barkarbystaden.

Phils's Burger kommer etablera sig i en lokal om 250 kvadratmeter med planerat tillträde Q1 2024.

Resona utvecklar ett kvarter om totalt 27 000 kvadratmeter i ett mycket centralt läge mittemot Barkarbystadens framtida tunnelbanestation. Kvarter 11 blir ett urbant kvarter som rymmer en blandning av yteffektiva lägenheter, co-working, co-live och restauranger.

– Vi är mycket glada över att kunna hälsa Phil's Burger välkomna till våra lokaler i Barkarbystaden. Fastigheten har ett fantastiskt läge och visionen är att skapa en dynamisk och livfull miljö för människor att arbeta och bo i. Vi tror att läget kommer passa Phil's Burger utmärkt, säger Beti Petrovic, förvaltare på Resona.

Phil's Burger har idag 12 restauranger i Stockholm, Uppsala och Eskilstuna och blir ett attraktivt tillskott i Barkarbystaden.

– Vi på Phil’s Burger ser verkligen fram emot att öppna upp en av våra restauranger i Barkarby och kunna erbjuda en ny stadsdel våra fantastiska burgare i en trevlig atmosfär och med riktigt bra service. Vi är mycket noggranna i valet av nya lägen och glädjande passar Barkarby perfekt in i vår expansionsplan både lägesmässigt men också samarbetsmässigt med Resona, säger Charles Wade, VD på Phil's Burger.

Resona har sen tidigare tecknat hyresavtal med Co-live om cirka 3 400 kvadratmeter samt Le Croissant om 150 kvadratmeter i kvarteret. Fastigheten kommer ägas och förvaltas långsiktigt av Resona.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se