Previous Next

Per Schlingmann till Fastighetsgalan

Fastighetsgalan

14 juni 2018

Nu är planeringen för nästa års Fastighetsgala i gång. Årets inledningstalare blir före detta moderattoppen Per Schlingman.

 

Den 30 januari 2019 delas det återigen ut pris till branschens under den årliga Fastighetsgalan. Bland annat kommer årets kommun, årets fastighetsbolag och årets uthyrare att koras.

Vill du gå på galan? Klicka här, läs mer och boka din biljett redan nu.

Förra året inleddes galan med att Per Holknekt höll en gripande föreläsning som trollband publiken och 2019 kan World in Property och medarrangören Lokalguiden nu avslöja att Per Schlingmann kommer att inledningstala inför gästerna.

– Vi är väldigt glada över att kunna ge våra gäster den här upplevelsen. Per var är en av landets mest framstående politiker och det ska bli spännande att lyssna på hans syn på både nutiden och framtiden, säger galans producent tillika World in Propertys chefredaktör Jesper Lögdahl.

Politisk pionjär

Schlingmann var under åren 2006 till 2010 Nya Moderaternas partisekreterare tillika spin doctor. Han var tillsammans med Fredrik Reinfeldt och Anders Borg en av hjärnorna bakom den förändringspolitik som gav partiet en storseger i valet 2006 då de fick över 26 procent av rösterna.

I dag är han författare, kommunikationsstrateg och en erfaren talare. Han berör ämnen som ledarskap, strategisk kommunikation, varumärken, förändringsprocesser, politik och retorik. Han har en unik erfarenhet från ledande positioner inom såväl politik som näringsliv.

Nytt pris

Galans leds precis som tidigare av Viasat-profilen Suzanne Sjögren och för underhållningen står bland annat den bejublade underhållaren Stefan Odelberg. Just nu pågår arbetet för att sätta detaljerna inför kvällen på Berns och en mängd nyheter utlovas. Bland annat har ett nytt pris instiftats – Årets Fastighetsbolag kommersiell.

– Förra året hade vi priset Årets Fastighetsbolag och då vann Ilija Batljans SBB, men i år känner vi att vi vill dela upp priserna så vi kan kora både det bästa bostadsbolaget samtidigt som en fastighetsägare med fokus på exempelvis kontor eller logistik kan få uppmärksamhet.

Nomineringarna inför nästa års gala har börjat trilla in och vill du nominera ett bolag som du tycker är värd att vinna mejla till Jesper Lögdahl.

Av Redaktionen

Faktaruta

Priser på Fastighetsgalan:

  • World in Property award - ett rikstäckande pris som delas ut till ett bolag eller ett projekt som gör, eller kommer att göra, ett extraordinärt avtryck på den svenska fastighetsmarknaden. Pristagaren visar på visionärsskap, framtidstro, mod och samhällsnytta i sitt arbete med stadsutvecklingsprojekt antingen inom bostadsområdet eller inom den kommersiella sektorn.
  • Årets Uthyrare, året uthyrningsteam och årets mäklare - tillsammans med Lokalguiden korar World in Property 2017-års mest framstående personer eller team inom uthyrning. Priset består bland annat av ett stipendium på 10 000 kronor till årets uthyrare och årets mäklare och 15 000 till uthyrningsteamet.
  • Årets fastighetsbolag bostad - ett pris som går till ett bolag som står för en osedvanlig stark utveckling inom sitt område gällande bostäder och samhällsfastigheter.
  • Årets fastighetsbolag komersiell - ett pris som går till ett bolag som står för en osedvanlig stark utveckling inom sitt område gällande lager, logisitk samt handel och kontor.
  • Årets tillväxtkommun - en utmärkelse som går till en kommun vars tillväxt i olika segment varit mycket framgångsrik.
  • New Property award - ett pris som delas ut till eldsjälar och nytänkare som får fastighetsbranschen och vår samhällsutveckling att ta nya och hållbara kliv. Priset vill hylla och stödja personer och organisationer som har kraften och viljan att förnya, förbättra och förmänskliga staden och dess livsmiljö.

Källa: Fastighetsgalan.se

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se