Per Gawelin – vd för Castellum region mitt
Per Gawelin. Foto: Castellum

Per Gawelin – vd för Castellum region mitt

Personnytt

29 november 2017

Nu har bolaget beslutat vem som tar över region mitt och får ansvar för ett fastighetsbestånd värt ungefär 20 miljarder. Lotten faller på Per Gawelin.

 

Per Gawelin har utnämnts till ny vdför region mitt i Castellum. Per kommer närmast från rollen som affärsområdeschef för Castellums kontor i Örebro och har sedan tidigare en gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen.

Som vd kommer Per Gawelin att ansvara för att leda Region Mitt – det vill säga Castellums verksamhet i Örebro, Västerås, Uppsala, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö – med fastigheter till ett värde av cirka 20 miljarder.

Per tillträder sin nya tjänst den 1 januari 2018 och kommer även att ingå i Castellums koncernledning.

– Vi ser fram emot att Per, genom sin ledarerfarenhet och breda kunskap om vår koncern och fastighetsbranschen, kommer att leda verksamheten inom Region Mitt på ett framgångsrikt sätt och även bidra till koncernens fortsatta utveckling, säger Henrik Saxborn, vd, Castellum.

Per Gawelin är 39 år och har en lång erfarenhet från fastighetsbranschen. Han anställdes vid Castellum i slutet av 2006 och innan hans nuvarande roll som affärsområdeschef har han arbetat som både verksamhetsutvecklare och förvaltare inom bolaget. Per har dessutom med sig en bred ledarerfarenhet som tidigare lagkapten och spelare i fotbollsklubben Örebro SK.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se