Patrik Mellgren lämnar Archus för Corem
Patrik Mellgren lämnar efter sommaren Archus Partner för sin nya roll som projektutvecklingschef i koncernledningen för det sammanslagna Corem och Klövern.

Patrik Mellgren lämnar Archus för Corem

Personnytt

5 juli 2021

Patrik Mellgren lämnar Archus Partner för sin nya roll som projektutvecklingschef i koncernledningen för det sammanslagna Corem och Klövern.

Patrik Mellgren har på egen begäran valt att avsluta sin tjänst och därmed sitt partnerskap i Archus Partner.

Patrik lämnar sin roll efter sommaren och kvarstår fram till dess som VD. Efter sommaren tillräder han rollen som projektutvecklingschef i koncernledningen för det sammanslagna Corem och Klövern.

– Patrik var med och grundade Archus Partner för fem år sedan och har varit en viktig kraft i uppbyggnaden av en stark affär och organisation inom projektutveckling, projektledning och byggledning. Patrik kommer vara saknad inom både Archus Partner och Archus som koncern, säger Gustav Källén, koncernchef Archus.

– Archus har varit en spännande resa och står stabilt med sitt erbjudande att ta idé till genomförande och det är en stark organisation som tar vid, nu när jag går vidare mot nya utmaningar, säger Patrik Mellgren.

Kvar i Archus Partner finns fortsatt Anders Rastin och Mikael Andersson som ansvarar för Projektutveckling respektive Projektledning samt ett team om dryga tio medarbetare.

Patrik Mellgren har även varit extern VD och styrelseledamot i Tobin Properties Projektutveckling med Klövern som huvudägare.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se