Oscar Engelbert gör oväntad bolagssatsning Foto: Oscar Properties

Oscar Engelbert gör oväntad bolagssatsning

Stadsutveckling

31 januari 2019

Oscar Engelbert vill öka intresset för Oscar Properties bostäder. Det är därför som han ger sig in i matbranschen.

Som ett led i bolagets satsningen på unika boendeupplevelser lanseras nu Oscar Deli.

Oscar Deli ska vara en plats som lyfter hela området. En butik med fantastiska produkter, råvaror och ingredienser som plockats från de bästa platserna i världen. Genom samarbeten och ”pop-ups” med spännande leverantörer och säsongsbetonade varor, förnyar Oscar Deli kontinuerligt sitt koncept.

Oscar Deli och dess personal ska, enligt koncernen, ge expertkunskaper om råvaror, mat, dryck, hållbarhet och hälsa. I framtiden vill Oscar Deli kunna leverera färdiga måltider och matkassar till de boende i huset.

Oscar Deli kommer även att integreras med Oscar Properties World, bolagets digitala tjänsteplattform med skräddarsydda produkter och tjänster. Via Oscar Properties World appen kommer boende enkelt kunna lägga beställningar och handla Oscar Deli sortimentet online.

– När jag är utomlands slås jag av hur ofta den bästa maten finns på andra ställen än restauranger, men så har det inte varit i Stockholm. Därför vill jag lansera Oscar Deli – en plats med magiskt bra mat från frukost till middag, säger Oscar Engelbert, vd på Oscar Properties.

På Oscar Deli ska man kunna slå sig ner för en lugn stund eller i lugn och ro strosa runt för att handla de bästa produkterna som finns på marknaden.

Utöver ett noggrant utvalt sortiment på frukt, grönsaker, torrvaror, mejeri, chark och användbara dagligvaror kommer Oscar Deli att erbjuda frukost och lunch att ta med eller avnjuta på plats, samt ”ready-to-go” komponenter som lammlägg som tillagats enligt sous-vide metoden, med tillbehör för att underlätta tillagningen av en härlig och nyttig middag. Brödet kommer alltid vara nybakat, kaffet alltid nybryggt och juicen alltid nypressad. Oscar Deli inbjuder kunderna att sätta sig ner med en kaffe och en bok, en medtagen dator eller med vännerna.

– För att vara en ledande bostadsutvecklare idag krävs mer än bra bostäder. Vi måste skapa områden och upplevelser som lyfter boendet ytterligare. Genom Oscar Delis unika produkter och läge ger vi de boende tillgång till inspiration och matupplevelser i världsklass, säger Oscar Engelbert.

Stockholms första Oscar Deli öppnar den 4 februari 2019 i bostadsprojektet 79&Park på Sandhamnsgatan 81. Oscar Deli konceptet kommer även att finnas i framtida Oscar Properties projekt.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se