Ola Orsmark ny VD för Briggen

Ola Orsmark ny VD för Briggen

Personnytt

10 juni 2014

Fastighets AB Briggen anställer Ola Orsmark som ny VD. Ola Orsmark har de senaste åren varit affärsområdeschef på Jernhusen.

Efter drygt åtta år som affärsområdeschef för Stationer på Jernhusen kommer Ola Orsmark till hösten tillträda som VD för Briggen AB, ett dotterbolag inom börsnoterade Castellum AB. 

"Vi välkomna Ola Orsmark som VD för Fastighets AB Briggen och ser fram emot kommande samarbete. Ola har en bred och intressant erfarenhet inom fastighetsutveckling såväl som förvaltning. Olas erfarenheter och kända goda ledarskap kommer att bidra till det fortsatta utvecklingsarbetet i Briggen och stärka Castellums ledningsgrupp", säger Henrik Saxborn VD i Castellum AB.

Tjänsten som VD för Briggen kommer Ola Orsmark att tillträda i början av oktober 2014.

"Jag har haft fantastiskt roliga och lärorika år på Jernhusen, och nu är det dags för mig att ta nästa steg i livet. Tillsammans med alla kompetenta och duktiga medarbetare har vi lyckats utveckla våra stationer till såväl bra bytespunkter som spännande platser att vara på", säger Ola Orsmark.

För mer information om Malmös och Lunds fastighetsutveckling, se konferens: Malmös Fastighetsmarknad: 65 Miljarder i utvecklingspotential.

World in Property

Källa:

Pressmeddelande Briggen/Jernhusen,

För övrig information, kontakta: 

Henrik Saxborn, VD, koncernchef för Castellum, Tel: