Nytt stort hotellbygge i Uppsala

Nytt stort hotellbygge i Uppsala

 

16 januari 2015

Det är Klövern som tecknar 20-årigt hyresavtal med Elite Hotels i Uppsala.

Avtalet omfattar cirka 10 000 kvm och innebär nybyggnation av ett hotell i direkt anslutning till gamla Posthuset. Fastigheten ligger mitt i Uppsala med absolut närhet till Stadshuset, centralstationen samt det nya Resecentrum. Hotellet kommer att ha cirka 200 rum och utföras i en arkitektoniskt spännande stil. Inflyttning är beräknad till den 1 september 2016.

Elite Hotels har vackra kvalitetshotell i centrala lägen i ett stort antal svenska städer, där varje hotell har sin unika historia och speciella karaktär.

"Det känns inspirerande att äntligen få etablera Elite i Uppsala. Våra kunder har länge efterfrågat ett Elite hotell i Sveriges fjärde största stad och jag är övertygad om att hotellet kommer att utgöra ett värdefullt tillskott till Uppsalas hotell- och restaurangmarknad", säger Elite Hotels VD och ägare Bicky Chakraborty.

"Nu tar vi nästa steg och uppför Etapp 2 av vårt pågående projekt vid centralstationen i Uppsala. Det är väldigt glädjande att få välkomna Elite Hotels som hyresgäst och vi tror att detta kommer bidra positivt på flera sätt till stadens utveckling.", säger Klöverns VD Rutger Arnhult.

För mer information, se konferens: Stockholm 2022: 500 Miljarder i utvecklingspotential.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se

Källa:

Pressmeddelande Klövern för mer information vänligen kontakta Rutger Arnhult, VD, 070-458 24 70, rutger.arnhult@klovern.se