Nytt storavtal för Stenvalvet
Foto: Stenvalvet

Nytt storavtal för Stenvalvet

Uthyrning

5 december 2018

Bolaget arbetar återigen med Skatteverket och skriver ett nytt långt hyresavtal med myndigheten.

Stenvalvet har tecknat ett 6-årigt hyresavtal med Skatteverket i fastigheten Vägbrytaren 1 – K43 i Eskilstuna.

Skatteverket är sedan tidigare Stenvalvets hyresgäst i en annan fastighet på orten och när deras förändrade lokalbehov uppstod kunde Stenvalvet erbjuda dem 2800 kvadratmeter nyrenoverade och anpassade lokaler i K43.

K43 kommer att bli Eskilstunas modernaste kontorskvarter och en mötesplats för Eskilstunaborna. Stenvalvet bygger 20 000 kvadratmeter kontorslokaler med restaurang, café och konferensanläggning i entréplanet. 

Skatteverket flyttar in i december 2019.

Skatteverket är hyresgäst hos Stenvalvet på flera andra håll i landet och det här är Stenvalvets andra stora hyresavtal som tecknas med Skatteverket i år.

I Falun pågår en ombyggnation för Skatteverket som valde att teckna nytt avtal med Stenvalvet där i början av året.

– Att vi får möjligheten att bygga om för Skatteverket i K43 är väldigt roligt. K43 som är under utveckling blir en ny central mötesplats i Eskilstuna och att vi nu tecknat avtal med ytterligare en stor hyresgäst bekräftar att vi tänkt rätt i den vision vi har med det stora ombyggnadsprojektet. Vi är mycket glada över att Skatteverket återigen väljer en långsiktig fastighetsägare när de söker en ny lokallösning och hälsar dem varmt välkomna till K43, säger Mattias Tegefjord, Förvaltningschef på Stenvalvet.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se