Nytt restaurangkoncept till Sundsvall
Foto: Diös Fastigheter

Nytt restaurangkoncept till Sundsvall

Uthyrning

4 oktober 2019

I början av januari slås portarna upp till den nya restaurangen som kommer innehålla ett modernt, nytänkande och hållbart kafé-, lunch-, och cateringutbud.

Stair Metro är ett dotterbolag till Stair i Sundsvall, som drivs av entreprenörerna Anna Frisk och Patrik Jonsson. Stair i Sundsvall etablerades 2016 och driver fem andra kafé- och restaurangverksamheter i Sundsvall under namnen Stair Coffice och Stair Kulinar. Nu väljer aktören att under 2020 avveckla delar av verksamheten och istället fokusera på moderskeppet Stair Coffice, som erbjuder kafé-, kontor- och konferensverksamhet i centrala Sundsvall, och den nya enheten i Metropol. Stair Metro kommer att servera mat och fika med hög kvalitet från sjyssta leverantörer. Allt med ett klimatsmart, närproducerat och hållbart tänk.

- Det här är fantastiskt roligt! Vi är ett modernt och innovatiovt restaurangföretag som gillar utveckling. Med Diös känner vi att vi hittat en bra part som vi kan utvecklas med. Idag är vi lite spretiga, med många olika verksamhetsben och det är dags för oss att renodla och då blev den här etableringen perfekt! Självklart kommer vi, precis som på våra andra enheter, enbart servera den typ av mat som vi kan stå för. Det vill säga 100 procent fokus på hållbarhet och bra råvaror - det är en självklarhet för oss och vi ser en ständigt ökad efterfrågan på det, säger Anna Frisk, ägare och vd, Stair i Sundsvall.

- Det är jättekul att Anna och Patrik väljer att etablera sig vår vision om att skapa en modern företagshubb i centrala Sundsvall. Stair Metro kommer bidra till helt nya möjligheter för husets hyresgäster att nätverka och mötas tillsammans över en hållbart producerad lunch eller fika. Stair Metro är en stark etablering för oss och de är välkända entreprenörer i stan. Nu ser vi fram emot öppning, säger Jenny Svensson, förvaltare, Diös.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se