Nytt restaurangkoncept slår upp portarna

Nytt restaurangkoncept slår upp portarna

Uthyrning

23 januari 2019

Nu på fredag slår Manufacture upp dörrarna i Skanstulls matmecka Teatern.

Bakom Manufacture står Danyel Couet och Sebastian Thureson som kommer att erbjuda Ringens besökare nya och kreativa smakkombinationer av mat med bröd.

Teatern växer med ett nytt kök och med det fortsätter även Ringen centrum och Skanstull att utvecklas. Sedan öppningen den 4 december 2015 har matscenen etablerat sig som en självklar plats för god mat, dryck och umgänge på Södermalm.

- Manufacture blir ett dynamiskt kök där säsong, råvarutillgång och våra idéer formar menyn. Vårt mål är att hitta lustfyllda och överraskande smakkombinationer. Den röda tråden är att all mat serveras på, i och mellan bröd och äts med händerna, säger Danyel Couet och Sebastian Thureson.

Menyn förändras löpande och under lanseringsdagen finns bland annat Tarte Flambée med gårdskyckling, lammfoccatia och sandwich ”boulette de boeuf” på menyn.

Bakom Manufacture står Danyel Couet och Sebastian Thureson. Tillsammans ligger de bakom restaurangerna Allegrine och Bar Étable som öppnade 2018. Danyel Couet har tidigare startat restauranger såsom F12, Smak, Miss Voon, Vigårda och Publico med flera. Sebastian Thureson kom på andraplats i Årets kock 2016 och har arbetat tillsammans med Danyel under åtta år och på andra toppkrogar såväl i Sverige som i USA.

- Vi är väldigt glada över att Danyel Couet och Sebastian Thureson provar ett nytt och spännande kök i Teatern. Deras föränderliga och kreativa meny med starkt fokus på hantverk passar perfekt och vi är övertygade om att de kommer att bidra till att Teatern fortsätter vara en spännande och levande plats, säger Anders Salomonsson, centrumchef Ringen centrum.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se