Nytt livsstilsmärke till Hufvudstaden Foto: Lululemon

Nytt livsstilsmärke till Hufvudstaden

Uthyrning

10 april 2018

Nu öppnar den kanadensiska kedjan Lululemon sin första butik i Norden. De kommer att ingå i Hufvudstadens satsning i Bibliotekstan.

Lululemon, det kanadensiska hälsoinspirerade livsstilvarumärket med träningskläder för kvinnor och män, öppnar sommaren 2018 sin första butik i Norden. Butiken kommer vara belägen i en av Hufvudstadens fastigheter i Bibliotekstan på adressen Smålandsgatan 20 och omfattar en yta om drygt 200 kvadratmeter.

Lululemon grundades i Vancouver, Kanada 1998. Varumärket främjar en aktiv livsstil och skapar designade produkter som ger människor möjlighet att leva ett hälsosamt liv. Förutom varumärkets senaste kollektioner för män och kvinnor kommer den nya butiken erbjuda yoga- och fitnessklasser ledda av lululemons lokala ambassadörer.

– Hufvudstadens målsättning är att erbjuda framgångsrika butiks- och kontorshyresgäster de bästa affärslägena i centrala Stockholm och Göteborg. Det är därför glädjande att lululemon har valt att etablera sig i Hufvudstadens fastighet i Bibliotekstan, säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik Stockholm, Hufvudstaden.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se