Nytt långavtal för Kungsleden Foto: Kungsleden

Nytt långavtal för Kungsleden

Uthyrning

25 april 2018

Kungsleden förlänger relationen med befintlig hyresgäst genom ett nytt hyresavtal på tio år om ca 6 miljoner.

 

Hyresavtalet avser lokaler för allmänpsykiatri om totalt ca 2 900 kvm och omfattar hela fastigheten Julius 1 i centrala Malmö.

Fastigheten Julius 1 uppfördes 2003/2004 och är en modern kontorsfastighet strategiskt belägen på Södervärn, en stor kommunikationshubb för regionbuss och stadsbuss, i centrala Malmö. Inom gångavstånd finns även Citytunneln och Skåne Universitetssjukhus.

Hyresavtalet med Region Skåne är ett grönt hyresavtal – en överenskommelse mellan hyresgäst och hyresvärd om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda vilket ligger helt i linje med bådas miljöprofil. Tillträde sker i januari 2019.

– Vi är mycket glada över att Region Skåne ger oss fortsatt förtroende som hyresvärdar och har valt vår fastighet på Södervärn för sin kommande samlokalisering av allmänpsykiatri. Region Skåne är hyresgäst hos oss redan idag och när det visade sig att de hade behov av samlade ytor insåg båda parter att detta var en bra lösning, säger Ulrica Sjöswärd, Fastighetschef Göteborg/Malmö Kungsleden.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se