Nytt koncept poppar upp i Sundsvall
Foto: Diös Fastigheter

Nytt koncept poppar upp i Sundsvall

Uthyrning

15 oktober 2019

Nu är det klart att loppiskonceptet Fleamarket-loppisen, som tidigare gått under namnet Shoppis, etablerar sig på en pop up-yta i In:gallerian i centrala Sundsvall.

Efter att ha funnits i centrala Birsta i drygt ett år väljer ägarparet Carina Myrskog Nyman och Henry Nyman att flytta sin verksamhet till In:gallerian. I samband med flytten byter butiken namn från Shoppis till Fleamarket-loppisen. Det befintliga konceptet, en lokal marknadsplats som tar emot och säljer begagnade kläder och saker åt sina kunder, kvartstår.

- Vi är glada över att ytterligare en stark aktör väljer att haka på vårt pop up-koncept. Det är en riktigt bra etablering, helt i linje med vår strategi om hållbar stadsutveckling. Det blir en bra mix tillsammans med etablerade aktörer och en bra nyhet i kvarteret, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Diös.

- Vi tror starkt på Sundsvalls stadskärna och därför känns etableringen i In:gallerian helt rätt. Genom en kontinuerlig dialog med Diös har vi hittat en lokal som uppfyller våra krav på ett centralt läge med god tillgänglighet. Vi ser fram emot att träffa både nya och gamla kunder i våra nya lokaler, säger Carina Myrskog Nyman, ägare, Fleamarket-loppisen.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se