Nytt förvaltningsuppdrag för Novi Foto: Pixabay

Nytt förvaltningsuppdrag för Novi

Uthyrning

22 oktober 2019

Novi Real Estate har tillsammans med sin finska partner Juhola OY erhållit ett förvaltningsuppdrag av Allianz Real Estate GmbH i Finland.

Eteläesplanadi 2 är en kontorsfastighet med butiker i gatuplan som ligger i absolut bästa läge i centrala Helsingfors. Uppdraget omfattar ekonomisk, kommersiell och teknisk förvaltning och kommer operativt att utföras av Novis finska samarbetspartner Juhola OY. Novis roll kommer att vara att agera samordnare och strategiskt stöd i utvecklingen av uppdraget. Uppdraget påbörjas den 1 januari 2020.

– Vi är väldigt glada och stolta över att Allianz Real Estate GmbH vill fortsätta med oss som sin förvaltningspartner och växa tillsammans med oss i Norden. Vi har under senaste åren identifierat partners i samtliga nordiska länder för att kunna växa med våra kunder. Det känns därför extra roligt att nu få vårt första uppdrag utanför Sverige och att nyttja vårt partnerskap med Juhola OY i Finland, säger Marie Bucht, VD på Novi Real Estate.

– Vi är mycket glada över att starta vårt samarbete med både Novi och Allianz Real Estate GmbH för att erbjuda bästa möjliga fastighetsförvaltningstjänst i Finland. Vi anser att detta nya uppdrag är ett bra komplement till vår befintliga utländska kundkrets och ett starkt exempel på framgången för vår nyligen reviderade företagsstrategi.

– Vi ser fram emot att arbeta med både Novi och Allianz Real Estate GmbH i detta uppdrag och i samband med möjliga framtida möjligheter, säger Aleksi Aitala, vd och partner för Juhola Asset Management.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se